pbe_top1.gif

  

De el-drevne cykler er en perfekt erstatning for de benzindrevne knallerter, scootere ja endda biler som anvendes i lokalsamfundet og hvor køreselsbehovet er op til 30km/ dag. El cyklens fordele er:

  • Ingen forurening med sundhedsskadelige partikler
  • Lydløs
  • Fuld "optankning" af et 36V/12Ah Lithium batteri kun kr. ca. 1,-
  • Du kan lade el cyklen tage slæbet 100%  

  

El-motorerne:

De elmotorer som sidder i vores el-cykler og scootere, er alle højeffektive "HUB" motorer som er børsteløse og fri for vedligeholdelse. Motorerne styres elektronisk via en PWM controller og den software set-up, som der er godkendt til netop at give køretøjet den max. hastighed der er tilladt i Europa / Danmark. De har et meget stort torque allerede ved start; f.eks. har el-cyklens 250W motor et max torque på hele 16Nm og 6,90Nm ved max. effektivitet på 82%. Det betyder at cyklerne kan klare store stigninger uden problemer. 

 

Generelt har de elektriske motorer i alle vore scootere et meget højt drejningsmoment allerede ved meget lave omdrejninger, 5 ~ 10rpm. F.eks. kan vores scootere med 3kW motor, præstere et max. torque (drejningsmoment) op til 157Nm, og 50Nm ved max. effektivitet på 87%. Sammenlignet med en scooter med 4-takt benzinmotor, 49,5 cc/3,7hk (2,7kW) som har 3,5Nm v. 7000rpm.

  

Batterierne:

De batterier som der standard monteres i vores elektriske køretøjer i dag, er kun Lithium Ion. For år tilbage var det almindeligt at næsten alle elektriske køretøjer var monteret med Nikkel-Metal-Hydrid eller bly batterier. Disse "gamle" typer er for det første meget tunge, og så indeholder de store mængder miljøfarlige stoffer.  

 

Når vi taler Lithium Ion batterier, så findes der i dag 4 Lithium teknologityper som typisk anvendes til elektrisk drevne køretøjer. Levetiden, køredistancen og vægten på de forskellige batterityper er vidt forskellige, og batteriet er en nøglekomponent i ethvert el-drevet køretøj.

 

Brugeren skal på et tidspunkt udskifte batteriet, fordi køredistancen bliver for kort, og derfor gør vi i b.p.electronic meget ud af at vejlede i batterivalg til det enkelte køretøj. Da vi har den direkte indgang til vores godkendte batterifabrikker i fjern østen, så betyder det bl.a. at vi kan tilbyde nye batterier til meget attraktive priser. 

  
 

 

 

 

 

text 4-1 

  

 
 Foldbar Militær MTB el cykel, m skjult batteri

 

    

 trixi-auna-6_030426080923113620_xxx
 3-personers Turist guide el cykel
 
decor-web.gif