pbe_top1.gif


 

 
 Touriste Black for web
 DISCOVERY TOUR (se data her)
 
Duet, Silver for web
 GALAXY DUET (se data her)
 Double Edge tandem for web

DISCOVERY ADVENTURE (se data her)

 

Discovery Tour tandem har samme stel konstruktion som luksus tandem Discovery Adventure, og det er en kvalitets tandem med et godt kraftigt stel og lav vægt..., og så ligger den stabilt selv på hullede veje.


Cyklen er monteret med kvalitetskomponenter såsom Shimano Acera 24 speed EZ-Fire gear, Truvativ Firex Gigapipe kranke og 48 rustfrie stål eger på hvert dobbelt bundet aluminiumshjul. Justerbar højde på styr både for og bag. Forsynet med 2 Dawes Comfort sadler.


 
 

Galaxy Duet tandem er bygget op omkring et godt kraftigt kvalitets aluminiumsstel, og cyklen er designet til de som for første gang vil prøve tandemlivets glæder.


Cyklen er monteret med kvalitetskomponenter såsom Shimano Acera 21 speed gear, Truvativ Firex Gigapipe kranke, og 48 rustfrie stål eger på hvert dobbeltbundet aluminiumshjul. Justerbar højde på styr både for og bag, og så er tandem forsynet med 2 Dawes Hybrid sadler.


 
 

Discovery Adventure er vores største tandem. Det er en designet tour tandem med kraftigt kvalitets aluminiumsstel som gør cyklen utrolig stabil, selv på meget ujævne vejoverflader.


Cyklen er forsynet med kraftige skivebremser på både for- og baghjul, samt med kvalitetskomponenter såsom Shimano Acera 27 speed gear, Shimano Shifters og Derailleures, Truvativ Firex Gigapipe kranke.

Dobbelbundet aluminiumshjul med hver 48 rustfrie stål eger. Justerbar højde på styr både for og bag, og så er tandemen forsynet med WTB Rocket V front saddel og WTB Comfort V saddel i bag.

 
decor-web.gif