TANDEM

EU COMBI, er vores nye elektriske tandem. Designet til både korte og lange ture og evt. camping ture. Tandemen er en let-vægts model med MTB egenskaber…, kun ca. 25kg, inkl. 36V el-system og 14Ah Lithium batteri. 

SHIMANO transmission og 21 udvendige  gear. Cyklen har mekaniske skivebremser for og bag. Den tandem model kan vi anbefale til tandem klubber, og hvor man får virkelig meget kvalitet for pengene.  Vi har også mulighed for levere cyklen uden elektrisk system.

Download

EU-RACING COMBI, er en tandem til klassiske racing ture, hvor der køres langt og stærkt. Kan også fint bruges som en camping tour cykel, med en monteret anhænger til bagage, solcelle oplader og Camper 220V anlæg.

Tandem cyklen kan leveres både som standard uden el-system og med et el-system på 36V/14Ah. Et HUB forhjul med vores nye E-Drive 9000 gear-motor. Cyklen kører på 28″ hjul, vejer 21kg uden elektrisk system.  SHIMANO transmission og 21 udvendige  gear. Cyklen har mekaniske skivebremser for og bag. 

Download

TANDEM

Blue Marlin Tandem

Blue Marlin Tandem, er en aktivitets cykel for 2 personer. Cyklen har 2 baghjul, hvilket gør cyklen meget stabil. Vi kan anbefale denne elektriske tandem til dig som måske er gangbesværet, eller hvis du føler dig utryg ved at sætte dig på en almindelig cykel fordi det kan knibe med at holde balancen. l

Bagsædet har justerbar rygstøtte. 

De 2 Amerikaner styr, model EAGLE,  har en mere opret position hvilket gør at man sidder mere opret og afslappet mens man cykler. Stor kurv i bag, som kan rumme det der er brug for til en picnic-tur i det grønne.

Kraftig 26″ forhjul og 24″ baghjul. Comfort sadel for og bag. Cyklen kan klare en totalvægt på ca. 235kg.

Cyklen leveres som standard med vores E-DRIVE 7000 CARGO motor system.

Har du brug for hjælp?

Scroll to Top