E-FLEX-601 / Foldbar El-kørestol

Download Datablad

Er en smart foldbar letvægts el-kørestol, som styres med et Joystick, der kan være placeret i højre eller venstre side af kørestolen, alt afhængig af hvad du som bruger ønsker. Den transportable el-kørestol giver dig mulighed for, at være fleksibel både på job og i fritiden. Også udendørs, når der køres på fast underlag, da kørestolen har 2 kraftige 250W motorer monteret i baghjulene. Den har en max. hastighed på 6km/timen, og kan klare stigninger på 20 grader.

Vi kan anbefale denne smarte foldbare og transportable el-kørestol til dig, som gerne vil have mulighed for nemt, at kunne tage et hjælpemiddel med dig i bilen eller tog- eller flyrejse. Kørestolen vejer kun 28kg inkl. Lithium batteriet, og den er hurtig at folde ud og klappe sammen igen, helt uden brug af værktøj.  

Til en E-FLEX-601 medfølger en ekstra feature, da den også leveres med  en ekstern fjernbetjening med Joystick, som gør det muligt for en evt. hjælper, at fjernstyre kørestolen, eller hvis du er placeret borte fra din kørestol, så kan du starte kørestolen op og få den til at komme til dig uden hjælp fra andre. 

Til E-FLEX medfølger der et kraftig Lithium batteri på 325Wh og en Lithium lader m. dobbelt sikkerhedsfunktion som frakobler ladefunktionen 100% elektronisk, hvis man skulle glemme at frakoble laderen fysisk når batteriet er fuldt opladet. Herved undgåes overopladning af Lithium batteriet og dermed risikoen for overophedning og brand i batteriet. Batteriladeren er IP67 Class, hvilket vil sige at den er 100% vand- og støvtæt. Der kan tilkøbes :

  • Justerbar nakkestøtte 
  • Fjernbetjening
  • Kop / Flaskeholder
  • Regn- støvdækken

Pris kr. 20250,- inkl. moms

Modeller

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.