Service på de elektriske installationer på el cyklen

Vi foretager reparationer / vedligehold på alle el cyklens elektriske installationer, fra batterier, motor controllere, elektriske motorer, monitors og kabler m.m..
Af sikkerhedsmæssige årsager, gå ALDRIG selv i gang med at fejlrette på de elektriske installationer på el cyklen eller el cyklen Lithium batteri, foretage udskiftninger af strømførende kabler og stik etc….

Lithium batterier kan afgive meget store strømme på kort tid, og ved ukyndige indgreb i elnettet eller i Lithium batteriet, kan der hurtigt opstå brand og eksplosioner.

Når du indleverer cyklen på vores værksted, gennemgår vi cyklen sammen og vi giver dig et tilbud på reparationen mens du venter. 

Som tidligere nævnt foretager vi selvfølgelig også mekanisk service og udskiftning af defekte mekaniske dele på el cykler.
Men vi har også erfaret gennem de sidste 10~15 år, at der er rigtig mange cykelejere som selv vil og kan foretage mekaniske reparationer af deres cykler. 

F.eks. udskiftning / justering af V- og skivebremser, hydrauliske bremser, gear-skiftere, krankbox og kranksæt, kæder, pedaler m.m…, og hvis der undervejs skulle opstå problemer med montage eller justeringer, ja så kan man altid Google på internettet, og se hvordan man gør..

Fikser du selv din cykel, så husk altid: gå aldrig på kompromis med hensyn til sikkerheden !! Er du i tvivl, så spørg os, eller reserver tid på vores værksted.

Service på de mekaniske dele på el cyklen

Installation af E-bike kit

Vi installerer krank-motor kit og HUB forhjul- og baghjulskit. Baghjulskit kan kun installeres på cykler / ladcyklen der har udvendige gear.

Vi har ofte specialtilbud på installationerne hvor vi monterer gratis for dig.. så ring til os på 2018 4106 eller send os en e-mail og forhør dig om hvornår vi lancerer næste specialtilbud.

På et eller andet tidspunkt bliver el cykler “trætte”, motor er måske begyndt at larme mere eller svigter en gang imellem…
Det kan også være at køredistancen er blevet væsentlig kortere eller batteriet simpelthen ikke kan oplades mere. …, fejl der gør at man som bruger også selv kan blive lidt træt af at skulle træde mere i pedalerne.

Men din gamle elcykel kan selvfølgelig få nyt liv, og du kan spare mange penge ved at vi opgraderer cyklen med et af vore nye erstatningskit  – ANTARE 4000 eller ANTARE3000, i stedet for at gå ud og købe en ny el cykel. Vi foretager hele operationen for dig, så det du skal gøre er blot at indlevere din gamle el-cykel på vores værksted, så gennemgår vi den sammen (også det mekaniske), og finder det erstatningskit som passer til din cykel.

Tidsbestilling er nødvendig, men ring til os på 2018 4106 eller send en e-mail…., så kan vi oplyse dig om forløbet på en renovering. 

Renovering og opgradering af ældre el cykler.

Har du brug for hjælp?

Scroll to Top