Batteritest afdelingen

De Lithium batterier som vi sælger, har alle været igennem test for opladning / afladning i vores testmaskiner inden de forlader vores virksomhed. Det giver dig som kunde en sikkerhed for, at du får et Lithium batteri som altid lever op til de tekniske specifikationer for levetid og kapacitet. 

Det batteri du køber hos os er altid et sprit nyt batteri, og ikke et ældre batteri som har ligget på lager uden service og vedligehold.   

Har du et batteri som du ønsker testet for kapacitet og levetid, så kan du få det gjort her. Du er velkommen til at kontakte os og høre hvad vi kan tilbyde… send e-mail

Sammen med vores industriafdeling, ZEPIA Energy ApS, udvikler vi selv kraftige BMS systemer der skal bruges i Lithium batterierne til  f.eks. el cykler.  Grunden til at vi bruger egne udviklede BMS systemer er, at de “standard” BMS systemer som producenterne i Fjern-Østen sætter i el cykel batterierne, ofte er underdimensioneret, dvs. der kan ikke trækkes så høje spidsstrømme der er nødvendigt over længere tid. Spidsstrømmene opstår når el cykel motor udsættes for stor belastning…, f.eks. ved stejle bakker, stor oppakning på cyklen etc…

I vores produktionsafsnit fremstiller vi håndbyggede special batterier, som bruges i special cykler, 3-hjulede cykler, ladcykler og off-road MTB cykler. Disse batterier kan have kapaciteter op til 50Ah (1.800Wh)  

 
 
 
 

Batteri lab.

Har du brug for hjælp?

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.